KIRKLARELİ / PINARHİSAR - Kaynarca İlkokulu

Kaynarca İlkokulu

Adres
KAYNARCA BELDESİ YENİCAMİİ MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. PINARHİSAR KAYNARCA İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 67 PINARHİSAR / KIRKLARELİ
Vizyon
Türkiye’yi layık olduğu uygarlık düzeyine çıkartacak her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bir parçası olarak toplum içerisinde eğitim, bilim, sanat, teknoloji ve kültür merkezi haline gelmek, bunu oluşturmak için okulu çekim merkezi haline getirmek, eğitim kurumu geliştikçe içindeki öğrenci, öğretmen ve de bağlı olduğu toplumun da gelişeceğini düşünerek okulumuzu her bakımdan geliştirmektir.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörleri de dikkate alarak, verimli ve etkili bir biçimde uygulamak, öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeylerine, yeteneklerine, ihtiyaçlarına ve bireysel farklılıklarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak, yeteneklerini geliştirmelerine ve sunmalarına ortam hazırlamak ve onları cesaretlendirmek, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak ve de öğrencilere dürüstlük, adalet, hoşgörü ve milli değerlere saygı gibi konuları benimsemelerine yardımcı olmak temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :Tam Gün - Normal
Ulaşım
Yarım saatte bir Pınarhisar ilçe merkezine ve Kırklareli iline araç bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Ataköy, Kurudere ve Çayırdere Köyü´nden taşımalı servis ile gelen öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Kaynarca Kasabası 2500 Nüfuslu Belediyeli bir yerleşim yeridir.
İl Merkezine --> 25 Kilometre İlçe Merkezine --> 5 Kilometre